kaj nudimo?

čas je da pričnete svojo avanturo

Lokostrelstvo je veščina streljanja puščice z lokom v tarčo, ki jo je človek nekdaj uporabljal za lov in bojevanje, v novejši dobi pa kot športno aktivnost. Lokostrelstvo je tudi olimpijski šport.

Mala šola lokostrelstva

Ste se že poskusili v veščini lokostrelstvo? Si želite? Za vas smo pripravili 2-urno aktivno predstavitev tega lepega športa, kjer boste spoznali vse zanimivosti te veščine. Naučili se bomo nekaj o zgodovini lokostrelstva, o vrstah lokov in kar je najpomembneje….vsak se bo preskusil v streljanju na tarčo.

Lokostrelski tečaj

Lokostrelski klub Ljubljana vabi otroke in odrasle, ki bi se radi seznanili z lokostrelskimi veščinam na tečaj, ki bo potekal na našem strelišču. Spoznali boste vse vrste lokov ter potrebno opremo za varno streljanje. Tečaj poteka v osmih terminih po dve uri. Na zaključku se bomo pomerili tudi v mini tekmi med seboj.

Tekmovalno lokostrelstvo

Lokostrelstvo je tudi olimpijski šport zato se v naše klubu klubu veliko pozornosti posvečamo tudi tekmovalnemu lokostrelstvu. Pri nas lahko sodelujete tudi kot tekmovalec. Pod strokovnim vodstvom boste svoje veščine izpopolnjevali, s konkurenco pa se boste pomerili tako na domačih kot tudi mednarodnih tekmah.

Rekreacija

Lokostrelstvo je lahko tudi zelo prijetna rekreacija, kjer med gibanjem po naravi (imamo tudi gozdni poligon) uživate v svojem hobiju....sami ali s prijatelji lokostrelci.

Kaj potrebujemo?

Za začetek ukvarjanja z lokostrelstvom potrebujete le malo dobre volje, da nas obiščete, mi pa bomo poskrbeli za vse ostalo. 

V klubu imamo na voljo vso opremo, ki jo seveda pod strokovnim vodstvom lahko tudi preskusite.

Kaj pridobimo?

Lokostrelstvo je eden športov kjer lahko pridobimo ogromno veščin